НОТАРСКА КОМОРА НА Р. МАКЕДОНИЈА

најава на членови


Барај нотар
 

Одбери место

Добредојдовте

Член 2 од Законот за нотаријатот

Нотаријатот е самостојна, независна јавна служба во која се вршат работи од видот на јавни овластувања врз основа на закон по барање на граѓаните, државните органи, правните лица и други заинтересирани институции.
Нотарот ја врши својата својата служба како основно занимање за времето за кое е именуван...
Повеќе

Содржини на сајтот

Добродојдовте на веб сајтот на
Нотарската комора на Република Македонија


Овој веб сајт содржи информации за:
Организацијата и работењето на комората, нотарите во Република Македонија, списанието кое го издава, новости поврзани со активностите на комората, информации поврзани со правните акти со кој се регулира работењето на нотарската служба, линкови до интернет адресите на нотарските комори ширум светот и информации за остварување контакт со комората и службите во неа.
Со надеж дека информациите најдени овде ќе ви послужат ви посакуваме успешно сурфање. Повеќе

Актуелно

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam consectetuer adipiscing elit, sed diam consectetuer adipiscing elit, sed diam consectetuer adipiscing elit, sed diam consectetuer adipiscing elit, sed diam consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh dolor adipiscing elit, sed diam nonummy nibh dolor adipiscing elit, sed diam nonummy nibh dolor adipiscing elit, sed diam nonummy nibh dolor adipigh scing elit, sed diam nonummy nibh dolor adipiscing elit, sed diam nonummy nibh dolor adipiscing elit,

mod out членство

Copyright ©2009 Нотарска комора на Република Македонија